pondelok 1. mája 2017

Podkladová báza NYC a PANSTIK make-up a korektor v jednom

Krásny deň prajem. Pred pár týždňami som si objednávala niekoľko produktov z e-shopu notino.sk, ktoré by Vás mohli zaujať, tak ako zaujali mňa. Po ich vyskúšaní som bola ešte viac nadšená. Ak ste zvedavé, aké produkty som tento raz testovala, tak čítajte ďalej. :-) 


Produktov bolo síce viac, no v tomto článku Vám spomeniem make-up a korektor v jednom a podkladovú bázu. Podkladovú bázu som zháňala fakt dlho a dlho som bola rozhodnutá objednať si ju od značky Catrice. Nakoniec som ale našla NYC Smooth Skin Perfecting Primer a dokonca za lepšiu cenu. Podkladová báza má čiernobiely jednoduchý obal a obsah 30 ml, čo je myslím, že celkom dosť. Netreba ho nanášať veľa, stačí malé množstvo. 



Báza obsahuje malé trblietky, ktoré krásne rozjasnia pleť, ale z toho dôvodu naozaj treba dávať pozor na to, aby ste si neniesli na pleť príliš veľa tejto bázy, lebo sa budete aj veľmi trblietať. No ak odhadnete správne množstvo, tak Vaša pleť bude krásne rozjasnená a bude vyzerať zdravo. Ja som sa najprv trochu zľakla, keď som po použití videla nejaké trblietky na pleti, ale to je asi len zvykom, pretože doteraz som žiadnu bázu nepoužívala, keďže ani makeup nepoužívam pravidelne. Báza síce trochu vyhladí póry, s ktorými ja mám problém najmä v oblasti nosa a líc, ale nevyhladí ich úplne. Makeup na ňom drží pekne a myslím, že za tú cenu je naozaj dobrý. 


Max Factor Panstik makeup a korektor v jednom mi pripadal veľmi zaujímavý, tak som si ho objednala, vyskúšala a som s ním celkom spokojná. Až na to, že som si objednala najsvetlejší odtieň a ja ako bleduľa by som prijala ešte o niečo svetlejší. Ale ak ho dobre rozotriem, tak to až tak nevidieť a aspoň nie som biela ako stena. 


Je to vlastne tyčinka, ktorú viete vysúvať a jednoducho aplikujete na pleť. Niekomu to môže byť nehygienické, no ak používate tyčinku len vy a nikto iný, tak by to nemal byť problém. Ja si makeup aplikujem na čelo, nos, líca, bradu, a poriadne rozmažem buď štetcom alebo prstami. Je to krémový makeup, ktorý je vhodný pre suchú až normálnu pleť, hydratuje, prekryje nedostatky a pleť zanecháva pružnú a jemnú. To môžem potvrdiť. Ja mám síce pleť skôr zmiešanú, ale na lícach je skôr suchšia. Po aplikovaní makeupu si pleť prepudrujem a pleť mi ostane naozaj pekne jemná a vôbec nie suchá, čo sa mi doteraz takmer vždy stávalo. Neviem, či bol problém v makeupe alebo púdri, keďže som momentálne vymenila oba. A to ešte po aplikácii tohto makeupu nepoužívam ani korektor, bez ktorého som ani nevyšla von, pretože mám pocit, že pri tomto makeupe to úplne stačí a korektor akoby mi len vrásky okolo očí zviditeľnil. Za mňa teda určite túto tyčinku odporúčam, avšak škoda toho odtieňu, keby bol o niečo svetlejší, bol by skvelý. 


Máte skúsenosť s niektorým z týchto dvoch produktov? Zaujali Vás? Ktorý by ste vyskúšali?  


2 komentáre:

  1. tento Max Factor je môj verný priateľ už cca 5-6 rokov. je to kúsok, ku ktorému sa stále vraciam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zrovna mi dochází, tak asi objednám, díky :-)

    OdpovedaťOdstrániť