streda 5. apríla 2017

NEW IN | Marec

Ďalší mesiac máme za sebou a s ním aj článok zameraný na nové produkty, ktoré mi doma pribudli. Tento raz som nakupovala celkom dosť, čo sa nakoniec odrazilo na zostávajúcej sume na mojom účte a s tým aj myšlienka, že by som sa mala v apríli trochu krotiť. 


Zo spolupráce s weledou mi pribudli zaujímavé produkty, o ktorých sa ešte dozviete viac v samostatnej recenzií. Konkrétne mi ale poslali balzam na pery, očný krém, hydratačný krém a univezrálny krém s bylinkami. Máte sa veru na čo tešiť :) 


So zmenou farby vlasov prišla na rad aj zmena v starostlivosti o vlasy. Najviac som sa ale tešila na termoaktívny sprej a vyživujúci olejček, ktorý používam snáď každý deň. Viac sa o týchto produktoch dozviete v recenzií TU


Taktiež som sa konečne dostala ku kozmetike Yves Rocher, ktorú som už strašne dlho chcela vyskúšať. Mám ich doma zatiaľ len pár dní, ale krémik, peeling a maska si našli v kúpelke svoje miesto. Viac bude v recenzii. :) 


Potom tu mám jednu novinku, o ktorej ste už asi každá počula. Ide o tieto Loreal Pure clay masky. Ja som sa rozhodla vyskúšať najprv túto exfoliačnú, ale mám zálusk aj na čiernu. :-) Použila som ju zatiaľ dvakrát, ale celkom sa mi pozdáva, neskôr bude tiež recenzia. :-) 


Tieto dva produkty som si zaobstarala kvôli fajn recenziám na blogoch. Zdali sa mi celkom dobré a preto som sa rozhodla ich vyskúšať a neľutujem. Viac bude v recenzii, ale o oleji na telo môžem už teraz povedať, že je užasný a určite nebude posledný. 



8 komentárov:

  1. Tento typ článkov zbožňjem.:) Samé skvelé veci si si zaobstarala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) aj ja mám rada tento typ článkov. :)

      Odstrániť
  2. Ty věci od Yves Rocher vypadají dobře :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc hezký článek :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tak obývačka ta je krasna ja už radšej davam peniaze do bývania ako na kozmetiku s výnimkou nevyhnutných veci:))a yves rocher mám veľmi rada vždy si tam niečo najdem:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tu masku od L´Orealu chci také zkusit. Zatím jsem na ní četla samou chválu, tak jsem celkem zvědavá. Ten obývák je moc hezký. Strašně s mi líbí ty obrázky, přesně můj styl :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  6. som zvedavá na recenziu tej L´oréal masky :) a sedačku ti veľmi závidím, keďže my momentálne nemáme žiadnu :D
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Teším sa na recenziu loreal masky, kedže ja som recenzovala tú čiernu a naopak som rozmýšlaľa o tejto :-)
    Taly Rare

    OdpovedaťOdstrániť