pondelok 20. marca 2017

Jarný WISHLIST

S jarou prichádza chuť vyskúšať niečo nové, niečo svieže aj v kozmetike. A preto som si dnes pripravila wishlist s produktmi, ktoré by som rada vyskúšala. V tomto wishliste som sa tak trochu zamerala aj na prírodnejšiu kozmetiku. Nájdete v ňom aj môj obľúbený produkt, ale aj nejakú tú novinku, ktorá aspoň mňa celkom zaujala a chcela by som ju aspoň vyskúšať. Veď uvidíte sami. 


Začnem teda novinkou, ktorá sa pomaly ale isto objavuje aj na blogoch a ide o pleťové masky Loreal Paris Pure Clay... mňa osobne zaujali hlavne dve a to Loreal Paris Pure Clay exfoliačná a intenzívna čistiaca maska. Ešte stále som sa nerozhodla len pre jednu, ale myslím, že by mi vyhovovali obe. Na tej druhej sa páči, že obsahuje malé zrniečka, takže si počas toho urobíte rovno aj peeling. Nezvyknem veľmi veriť kadejakým reklamám v televízií, že aké účinné sú niektoré šampóny, kondicionéri či masky a podobné veci, ale na tieto masky vidím všade veľa ohlasov a pozitívnych názorov, tak si myslím, že stojí za to ich aspoň vyskúšať. :-) 


Ako druhý produkt by som rada vyskúšala minerálny dezodorant od Soaphorie.. I keď si myslím, že poteniu tak výrazne nepomôže, ako napríklad taká Rexona, ale sama som zvedavá, čo prírodný dezodorant dokáže. Zaujalo ma to najmä z dôvodu, že všetci dobre vieme, čo obsahuje väčšina a teda takmer všetky dezodoranty a antiperpiranty, ktoré používame. Nuž, ale čo je v dnešnej dobe 100% zdravé? Tiež som ale zvedavá na tú aplikáciu, keďže použitie je úplne iné, než to, na ktoré som zvyknutá. Ak niekto máte skúsenosť už s takýmto dezodorantom, napíšte do komentára či ste boli spokojné. :-) 


Nuž a posledným produktom, ktorý by som rada vyskúšala je kvetinová pleťová voda Saloos. Keďže sa mi celkom osvedčila ružová voda od Purity Vision a znova by som si rada zaobstarala nejakú pleťovú vodu, rozhodla som sa ale vyskúšať niečo nové a to pleťovú vodu lemon tea tree, ktorá by mala byť svieža, čo na pomaly prichádzajúce teplejšie dni padne celkom vhod, nie len na osvieženie, ale tiež pri starostlivosti o pleť, hlavne pre mladú, mastnú a problematickú pleť a dokonca je vhodná aj na vlasy. Všetky spomenuté produkty nájdete na e-shope notino.sk




9 komentárov:

  1. Právě dnes jsem byla v drogerii a na nové masky od Lorealu jsem se dívala, nicméně jsem si je ještě nekoupila, nevím pro kterou se rozhodnout, nebo mám vzít všechny 3? Ještě si to musím rozmyslet :D S minerálním deodorantem zkušenost nemám, ale už jsem o nich slyšela a to jen pozitiva. Nedávno jsem zjistila, že jeden minerální deodorant mají i v Rossmannu.

    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tie masky vyzerajú fajn! Veľmi sa mi na ne páči aj reklama :)

    * Korean Beauty Haul *

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie masky od Loreal mám tiež v hľadáčiku :)

    Jarná GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Loreal masky sú teraz na výslní, sama by som tiež rada nejakú vyskúšala, no ich cena cca 11 EUR ma príliš neláka.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na masky jsem včera v drogerii koukala, ale nevěděla jsem kterou si koupit, tak jsem si vyžádala vzoreček Detoxu na vyzkoušení, abych nekupovala zajíce v pytli. Ještě jsem ji nevyzkoušela, ale jsem na ni moc zvědavá :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tú kvetinovú, pleťovú vody by som aj ja rada skúsila ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Skvelý wishlist. :) Najviac ma zaujali masky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Všetky tri masky od Loreal mám a sú skvelé. Najlepšia je tá čierna. :) Odporúčam ich kúpiť :)

    OdpovedaťOdstrániť